Gluten-Free PALEO Blueberry Muffins

So, within my household I have a couple Crossfit fanatics! They follow the Paleolithic Diet (which is a high gluten free and extremely healthy diet). Here’s a tip for those of you trying to be more on the healthy side (dessert is possible even for the healthy) ::  Por lo tanto, dentro de mi casa tengo unos fanáticos de Crossfit! Siguen la dieta paleolítica (que es una dieta muy saludable y libre de gluten alta). Aquí le damos un Consejo para aquellos de ustedes tratando de ser más saludable (postre es posible incluso para la salud):

  • 2 1/2 cups almond meal (almond flour) (harina de almendras)
  • 3 large eggs, fresh (huevos grandes, frescos)
  • 1/2 cups Cooper’s pure raw honey (miel cruda)
  • 1/2 tsp baking powder (cucharadita de polvo para hornear)
  • 1/2 tsp salt (cucharada de sal)
  • 1 tbsp vanilla extract (cucharada de extracto de vainilla)
  • 1 cup blueberries, fresh (taza de arándanos, frescos)

Directions:
1. Preheat oven to 300°.
2. In a large bowl, mix all ingredients together, except blueberries until everything is fully combined. Gently fold in blueberries.
3. Fill each liner 3/4 full with batter.
4. Bake for 30-40 minutes. (Top should be spongy, but firm when pressed.)
5. Cool for 5 minutes and remove from muffin pan..

This also possible with nuts, carrots, and other fruits. Don’t deprive yourself of some delicious desserts! ENJOY.

Indicaciones:
1. Precalienta el horno a 300 ° f.
2. En un tazón grande, mezcle todos los ingredientes, excepto los arándanos hasta que todo se combina completamente. Doblar suavemente en arándanos.
3. Llene cada forro 3/4 completa con masa.
4. Hornee durante 30-40 minutos. (Top debe ser esponjoso, pero firme al presionar).
5. Enfriar durante 5 minutos y desmoldar el muffin…

Esto también es posible con nueces, zanahorias y otras frutas. No privarse de algunos postres deliciosos! DISFRUTAR.

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